Tudástár

Tudástár

Miért érdemes KAISAI szerelőnek lenni?

A lassan induló nyár és az elhúzódó vírushelyzet következtében az idén az lesz a nyerő, aki gyorsan és nagy mennyiségben tud felszerelni olcsó, de megbízható készülékeket. Épp ezért érdemes lehet felvenni a szerelt márkák közé a KAISAI-t. Hogy miért?

  • A KAISAI forgalmazója a legnagyobb hazai hűtéstechnikai nagykereskedő. Azaz egy helyen, jó áron jutsz hozzá minden szükséges termékekhez.
  • Jutányos árú megoldást tudsz ajánlani a megrendelőid részére, miközben ugyanannyit, vagy akár többet is keresel, mint más készülékeken.
  • A KAISAI forgalmazója 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, tehát értik a dolgukat. A cég komoly raktárkészlettel és kiterjedt logisztikával A szervizháttér és az alkatrészellátás hosszútávon biztosított.
  • Az 5-féle különböző oldalfali klíma 14 termékváltozata közül minden ügyfelednek tudsz ajánlani megfelelő, személyre szabott megoldást.
  • A készülékekre a forgalmazó 5 év garanciát vállal, amelynek feltétele az éves karbantartás, így egész évben biztosítva munkát a szerelőnek.

A további részletekkel kapcsolatban keresd felelős munkatársunkat, lépj be valamelyik területi szaküzletünkbe, vagy regisztrálj webshopunkba!

 

Tajthy József   Kaisai termékfelelős

20/999-9866   jozsef.tajthy@gmail.com

 

Szaküzleteink:   Pest    Buda    Miskolc   Székesfehérvár   Győr

 

Hóbagoly webshop:   https://www.soos.hu/shop

Figyelem, a webshopban látható árak listaárak. Saját egyedi, kedvezményes árai regisztráció és bejelentkezés után láthatók!

 

További információ a Kaisai termékekről: https://www.kaisai.hu